Servicedesk

Deskundige support van een specialist.

Support via Heibel B.V.

Heibel B.V. heeft per 1 april 2021 de activiteiten van Publanda overgenomen. De servicedesk van Heibel neemt de service en support vanaf deze datum over.

Je IP-adres is 18.206.76.226. Publanda raadt Google Chrome aan.


Veelgestelde vragen

Waar vind ik de webmail?

De webmail van Publanda is te vinden op https://webmail.publandacloud.com/. Op deze pagina kan je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Mocht je de inloggegevens kwijt zijn geraakt, neem contact met ons op.

Hoe vaak wordt MODX CMS geüdate?

Het MODX CMS wordt bij een daarvoor afgesloten onderhoudspakket ongeveer twee keer per jaar geüpdate (minor releases). Op deze manier ben je verzekerd van de laatste veiligheids- en stabiliteitsverbeteringen.

Bekijk de mogelijkheden voor website beheer.

Wat zijn de voordelen van een responsive website?

Steeds vaker worden websites bezocht met een tablet of smartphone. Een responsive website past zich automatisch aan op de breedte van het scherm. De weergave van de pagina's is hierdoor optimaal: gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Een goede aansluiting op het apparaat waarmee de website wordt bezocht zorgt ervoor dat bezoekers langer op de website blijven. Een traditionele mobiele website zorgt voor dubbele content waar zoekmachines niet van houden, een responsive website kent dat probleem niet.

  • Optimale weergave
  • Geen losse mobiele website
  • Eén broncode
  • Besparen op kosten
  • Dubbele content uitgesloten
Hoe stel ik mijn e-mail in Outlook in?

Open het venster Accountinstellingen, onder de tab 'E-mail' klik je op 'Nieuw'. Selecteer 'Handmatige instelling of extra servertypen' en vervolgens kiest u voor 'POP of IMAP'. Voer nu je persoonlijke inloggegevens in. De server voor inkomende en uitgaande e-mail is mail.publanda.nl. Wanneer je internetprovider mailverkeer op poort 25 blokkeert dien je gebruik te maken van de SMTP-server van je internetprovider.

Let op: de gebruikersnaam is gelijk aan uw e-mailadres.

Wie is Publanda?

Publanda helpt jouw bedrijf zorgeloos online te zijn, zodat je tijd hebt om te kunnen doen waar je goed in bent als bedrijf. Met onze expertise op het gebied van webontwikkeling (websites & webshops) ben je daarnaast verzekerd van degelijk advies.

Bekijk ook de cases.

Waarom komt een e-mail niet aan? Mail delivery failed

De melding 'Mail delivery failed' kan verschillende oorzaken hebben. Een voorbeeld hiervan is dat wanneer het e-mailadres niet bestaat. In de mail staat meestal een verwijzing naar openspf.net met uitleg over de oorzaak van het specifieke geval. Bij twijfel, neem altijd contact met ons op.

Neem contact op.