MODX CMS

Het content management systeem MODX vormt de basis voor de krachtige en gebruiksvriendelijke websites die wij ontwikkelen. MODX biedt maximale flexibiliteit naast veiligheid, dit sluit aan bij de kernwaarden die Publanda hanteert.

Content management

MODX: Het snelste, meest flexibele, schaalbare en veilige Open Source CMS.

Het content management systeem MODX vormt de basis voor de krachtige en gebruiksvriendelijke websites die wij ontwikkelen. MODX biedt maximale flexibiliteit naast veiligheid, dit sluit aan bij de kernwaarden die Publanda hanteert. Voor jou als klant betekent MODX onder meer optimale zoekmachine indexatie, gebruiksgemak en voorbereid zijn op groei. Met MODX & Publanda ben je elke dag beter online.

Dat klinkt goed? Er is meer!

  • Autorisatiebeheer
  • Meertalige ondersteuning
  • Meerdere websites beheren vanuit een cms
  • Maximale flexibiliteit
  • Ongelimiteerd schaalbaar
  • Wereldwijde ontwikkeling
  • Veiligheid staat bovenaan

Ben je op zoek naar een geavanceerd content management systeem en een partner die succesvol kan ondersteunen in het behalen van de online ambities van je organisatie? Als MODX specialist van Noord-Nederland werken we samen met onze klanten aan maatwerkoplossingen die resultaat opleveren.

Door CMS Critic bekroond tot het beste open source CMS.

Wat kan MODX voor mij betekenen?

Neem contact op!

MODX Ambassador

MODX is het beste content management systeem op de markt. Dit verdient meer aandacht. Met het enthousiasme dat wij delen in ons ambassadeurschap, maken we samen het content management systeem nog beter. Dit doen we daarnaast door het actief deelnemen in de MODX Community. In de MODX Community zijn ontwikkelaars van over de hele wereld actief.

Publanda is de MODX specialist voor Drenthe, Groningen en Friesland.

Keuze voor MODX

Met onze jarenlange expertise zijn wij overtuigd van het content management systeem MODX. We staan er echter op dat je dit niet van ons aanneemt. We laten het namelijk graag zien. De voordelen van MODX ten opzichte van andere systemen als Drupal en WordPress zijn ook voor jou de moeite waard!

Ik wil meer weten!