Verbeter uw online resultaat met Publanda

Een online strategie kan een richting geven aan het behalen van online resultaat.

Verbeter uw online resultaat met Publanda

Geplaatst op door Kristian Pars

Voor bedrijven kan een online strategie een richting geven aan het behalen van online resultaat. In de praktijk blijkt dat bedrijven hier weinig aandacht aan besteden. Voor ondernemers is het een tijdrovende klus om zich te verdiepen in een oplossing die goed aansluit bij de wens om zich als bedrijf beter digitaal te profileren. Publanda weet de juiste vragen te stellen om ondernemers te helpen in dit oerwoud van obstakels. Het internetbureau ziet zich als duurzame partner die meegroeit met de ondernemers. Proactief denken zij mee zodat samen nog betere resultaten behaald kunnen worden.

Publanda houdt de online ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en adviseert u hier graag over. Een bekende, belangrijke ontwikkeling, is dat websites steeds vaker worden bezocht via telefoon of tablet. Toch blijken websites hier nog niet op voorbereid te zijn. Dit kan het verschil maken tussen handel of geen handel. Daarnaast behoort beheer van uw website(s) tot de mogelijkheden, zodat u verzekerd bent van veiligheids- en stabiliteitsverbeteringen.

Samenwerken met Publanda
Studio TrendStyle
Kapsalon Studio TrendStyle heeft mediabureau Publanda benaderd voor het ontwikkelen van een logo en website. “Publanda heeft ons fantastisch geholpen met de realisatie van onze ideeën”. Voor ons een uitdagend en mooi project met een prachtig resultaat. Met trots kunnen we zeggen; we zijn er geknipt voor!

TreintjeOost
“Publanda heeft in de afgelopen 3 jaar veel werkzaamheden voor TreintjeOost uitgevoerd. Bij de start van de fysieke winkel aan de Stationsstraat in Oosterwolde, heeft Publanda voor ons het logo ontworpen en de webshop ontwikkeld. Bij de laatste aanpassing is de webshop mobiel vriendelijk gemaakt en is de vindbaarheid op Google flink verbeterd. De online verkoop van modeltreinen en speelgoed is het laatste jaar erg toegenomen.

Er wordt creatief omgegaan met de wensen van de klant, wat resulteert in het gewenste resultaat. Service en klantvriendelijkheid zijn de kwaliteiten van Publanda. Bij vragen of opmerkingen wordt er adequaat gereageerd en problemen worden snel opgelost”.

Wat kunnen we voor u betekenen
Publanda is een full-service internetbureau dat in 2011 werd opgericht door Jermain Buist en Kristian Pars. Wij zijn specialisten op het gebied van webontwikkeling, ontwerp, drukwerk, hosting en beheer. Daarnaast verzorgen we filmregistratie en leveren we software. Samen met ondernemers bedenken we oplossingen voor succesvolle zaken. Vanuit Oosterwolde en Groningen werken we voor opdrachtgevers uit Drenthe, Groningen en Friesland.

Neem vrijblijvend contact op, bel 0516 234 000 of ga naar de website www.publanda.nl.

Artikel uit de Grijpvogel van 16 februari 2016.

Tags: Publanda

Andere blogs