MODX als basis voor een webshop

De mogelijkheden en de onmogelijkheden.

MODX als basis voor een webshop

Geplaatst op door Publanda

Wij houden van MODX. Hier maken we dan ook geen geheim van: MODX is het beste content management systeem op de markt. Als klant van Publanda (niet e-commerce) is de kans groot dat je website op MODX draait. MODX is een omni-channel platform dat voor onze klanten wordt ingezet voor onder meer websites, portalen en apps. Daarnaast is MODX te gebruiken voor een naadloze integratie van e-commerce wensen. Zo ontwikkelen wij maatwerk oplossingen waarbij een online reservering gedaan kan worden en direct betaald kan worden met bijvoorbeeld iDEAL. Dit is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld kleine evenementen, cursussen en workshops.

Wanneer e-commerce de hoofdzaak (webwinkel) is in plaats van de bijzaak wordt OpenCart ingezet. Dit webshop platform is net als MODX open source, met als voordeel dat het een gespecialiseerde omgeving voor online verkopen is. Voor elke situatie wordt een oplossing gekozen die het beste aansluit, ook het aantal producten en de gewenste productopties kunnen hierin bijvoorbeeld de doorslag geven.

 

Ben je naar aanleiding van deze blog benieuwd welke oplossing aansluit bij jouw organisatie?

Neem contact met mij op, bel 050 234 000.

 

Ps. Momenteel wordt er gewerkt aan een specifieke e-commerce Extra voor MODX. De ontwikkelingen hiervan houden wij nauwlettend in de gaten.

Andere blogs